Барселона иска да купи Гарсия и Вайналдум през януари


Н. Гавазов

Барселона иска да купи Гарсия и Вайналдум през януари

Старши-треньорът  на Барселона Роналд Куман иска да закупи през януари защитника на Манчестър Сити Ерик Гарсия и полузащитника на Ливърпул Жоржиньо Вайналдум.

Куман искаше да закупи Гарсия и Вайналдум  през лятото, но финансовото състояние не позволи на Барселона да направи подходящи оферти за тези играчи.

В края на този сезон и двамата футболисти може да станат свободни агенти, но Куман се надява да убеди шефовете на своя клуб да уредят трансферите на испанеца и нидерландеца  още през зимния прозорец. Същото важи и за нападателя на Олимпик Лион Мемфис Депей.

"Интересът ни към Вайналдум  е силен. Исках да го взема през лятото, защото той е в състояние да направи страхотни рейдове  от полузащитата и да се появи в полето в подходящите моменти. Убеден съм, че може да добави нещо към нашия отбор. Финансовото състояние на Барселона обаче е добре известно...

Определено има шанс да направим още един опит да вземем Гарсия. Но в момента не знам какви ще бъдат финансите на клуба през януари, така че трябва да изчакам",  заяви Куман.

  Сподели
156