Куман: Барса изглеждаше по-добре през първата част


Н. Гавазов

Куман: Барса изглеждаше по-добре през първата част

Старши -треньорът на Барселона Роналд Куман коментира поражението на каталунците с 1:0 срещу Хетфе в мач от 6-я кръг на Примера дивисион.  

"Не се представихме много добре през второто полувреме срещу Хетафе, което струва на Барселона резултата. Загуби, два опасни момента, корнери. Не мога да кажа нищо за справедливостта на решението за назначаване на дузпа, не обичам да говоря за съдиите, тъй като всеки от нас ще има своя собствена интерпретация на определени епизоди.

Имахме много малко шансове, Барселона изглеждаше по-добре през първото полувреме. За нас бе трудно да създадем повече възможности да постигнем целта на Хетафе. Имаме много качествени играчи в атака. Има играчи като Гризман, Меси или Фати, които могат да играят на различни позиции. Педро също демонстрира добро представяне, като показа, че заслужава да играе за Барселона.

Конфликтът с Алън Ньом? Казах на съдията, че футболистът с 12-ти номер прояви неуважение към мен. Няма да повтарям това, което той ми каза", заяви Куман.

Хетафе събра  10 точки в 5 мача и се изкачи на второ място в класирането на испанското първенство. Барселона събра  7 точки в 4 мача и е на 9-то място.

  Сподели
144