Зидан обясни загубата от Кадис


Н. Гавазов

Зидан обясни загубата от Кадис

Старши -треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан изрази мнението си за играта срещу Кадис от 6-ия кръг на Примера дивисион (0: 1).

"Ако бяхме допуснали 2-3 гола през първото полувреме, нищо нямаше да се случи. Няма оправдания или обяснения за нашата игра, не сме доволни от случилото се, но това може да се случи във футбола. Започнахме лошо играта.

Беше трудно от самото начало, през второто полувреме играчите на Реал бяха малко по-добри. Усещахме, че не сме в играта и влизаме в борбата, която играчите на Кадис ни налагаха, създаването на шансове зависи от начина, по който започвате, а ние наистина се бихме. Днес е лошо време за моите играчи и за целия Реал Мадрид и ще се опитаме да го поправим в следващия ни мач, но първо трябва да се възстановим и да си починем.

Контузията на Рамос? Надявам се, че проблемът на Серхио е съвсем малко нещо", заяви Зидан.

Кадис вкара 10 точки и се изкачи на 2-ро място в класирането на испанския пример. Реал Мадрид (10) - на 1-во място. Първата тройка е "Гранада" (10). В следващия кръг на испанското първенство, на 24 октомври, Реал ще гостува на гости с Барселона.

247