Анонс на 6-ти кръг на Примера Дивисион


Н. Атанасов

Анонс на 6-ти кръг на Примера Дивисион

Гранада – Севиля
Дата: 17.10.2020 г.
Час: 14:00

След като започна силно новия сезон, записвайки две последователни победи, сега отборът на Гранада е в серия от два поредни мача без успех. В последния от тях андалусци не успяха да спечелят на гости на новака Кадис и двубоят не излъчи победител за крайното 1:1. Играчите на Диего Мартинес са 10-ти със 7 точки, с колкото са още пет отбора в Ла Лига, които обаче са с по-добри показатели пред "рохибланкос“. Лосано е аут за домакините.

Севиля продължава да няма загуба от началото на сезона. След две поредни победи в предишния кръг играчите на Хулен Лопетеги завършиха 1:1 на гости на гранда Барселона. Така южняците са със 7 пункта и са 6-ти, но и с мач по-малко. Корчия е аут, а Хадади е под въпрос.

Прогноза: Гранада – Севиля 2:3


Ейбар – Осасуна
Дата: 18.10.2020 г.
Час: 13:00

Ейбар прекъсна серията от три поредни загуби и преди паузата за националните отбори баските постигнаха първи успех за сезона. Селекцията на Хосе Мендилбар се справи на гости на Валядолид с 2:1 след победен гол в последната минута. Така северняците поеха глътка въздух и имат 4 точки, които засега им отреждат 14-та позиция. Диоп е наказан, а с травми са Анхел и Куберо.

Осасуна сложи край на серията от две поредни загуби и в предишния кръг постигна втора победа в Ла Лига. Възпитаниците на Хагоба Арасате сломиха с 2:0 непредвидимия състав на Селта. По този начин памплонци вече са 6 пункта и заемат 11-ото място в колоната. Брандон, Ерандо, Брашанац, Авила и Торес са контузени.

Прогноза: Ейбар – Осасуна 1:1


Атлетик Билбао – Леванте
Дата: 18.10.2020 г.
Час: 15:00

Непостоянните изяви за Атлетик Билбао от началото на сезона продължиха и в предишния кръг, когато "лъвовете“ отстъпиха с 0:1 от Алавес в регионалния баски сблъсък. Поражението остави хората на Гайска Гаритано с 3 точки, а Атлетик е на предпоследното 19-то място. Де Маркос и Гомес са под въпрос, а Берчиче е аут.

Положението в Леванте е идентично, като "жабките“ също са със само един на сметката си до момента. В предишния кръг валенсианци загубиха с 0:2 от шампиона Реал Мадрид и остават с 3 точки, като са 18-ти. Дукуре и Рочина са с травми.

Прогноза: Атлетик Билбао – Леванте 3:1


ВиляреалВаленсия
Дата: 18.10.2020 г.
Час: 17:00

Амбициозният отбор на Виляреал извъртя нулево реми при гостуването си на Атлетико Мадрид в предишния кръг на Примера. По този начин играчите на Унай Емери вече са с 8 пункта и се намират на 4-то място в таблицата. Морено и Гера са аут, а Бака е под въпрос.

Намиращият се в криза в спортно-техническо естество състав на Валенсия инкасира втора загуба от началото на сезона. Преди паузата за националните отбори "прилепите“ отстъпиха с 0:2 у дома от Бетис. Така "лос че“ са 8-ми и имат 7 точки. Мангала и Паулища са под въпрос.

Прогноза: Виляреал – Валенсия 2:0


Алавес – Елче
Дата: 18.10.2020 г.
Час: 19:30

Алавес записа първи успех от началото на сезона, с който сложи край на серията от три загуби и едно реми. В предишния кръг хората на Асиер Гаритано се наложиха с минималното 1:0 у дома над Атлетик Билбао. Северняците имат 4 точки и са 17-ти. Дуарте е наказан за домакините.

Новакът Елче направи 0:0 у дома с друг от новаците в лицето на Уеска. Валенсианци имат 4 точки и са 16-ти, но и мач по-малко. За визитата на север няма отсъстващи играчи.

Прогноза: Алавес – Елче 2:1


Уеска – Валядолид
Дата: 18.10.2020 г.
Час: 19:30

Новакът Уеска записа четвърто равенство за последните си пет мача в първенството. В предишния кръг арагонци извъртяха второ поредно нулево реми, като този път срещу Уеска. Играчите на Мичел са с 4 точки и заемат 15-то място в подреждането.

Валядолид инкасира трета загуба в актива си и втора поред. Този път "виолетовите“ отстъпиха с 1:2 у дома от Ейбар, а поражението остави кастилци с 2 точки, отреждайки и им последното 20-то място в класирането. Оливас, Ореяна и Мояно са контузени.

Прогноза: Уеска – Валядолид 1:0


Бетис – Реал Сосиседад
Дата: 18.10.2020 г.
Час: 22:00

Бетис записа трета победа за сезона, с която прекъсна серията от две поредни загуби. В предишния кръг селекцията на Мануел Пелегрини срази с 2:0 Валенсия. "Вердибланкос“ имат 9 точки и са 2-ро място в класирането. Гереро, Мартин и Камараса са аут за домакините.

Реал Сосиедад записа втора победа за сезона, след като в последния си мач в Ла Лига баските сразиха с 3:0 у дома Хетафе. "Синьо-белите“ са 3-ти и имат 8 точки. Ияраменди, Сангали, Салдуа, Янузай и Сола са с контузии.

Прогноза: Бетис – Реал Сосиедад 3:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
202