Атлетико ще излъже Виляреал


Н. Атанасов

Атлетико ще излъже Виляреал

Атлетико МадридВиляреал
Стадион: "Уанда Метрополитано“, Мадрид
Дата: 03.10.2020 г.
Час: 17:00

Отборът на Атлетико Мадрид направи 0:0 при гостуването си на Уеска в двубой от четвъртия кръг на Ла Лига. Луис Суарес започна като титуляр за първи път, но този път не успя да се разпише и да помогне на новия си тим да спечели три точки. Уругваецът игра 62 минути, след което беше заменен от Диего Коща. Въпреки че Атлетико владееше повече топката, тимът не успя да създаде нещо опасно през първото полувреме. Жоао Феликс бе голям длъжник на своите, тъй като в 66-ата минута не отправи възможно най-акуратния си удар след меле пред вратата на Фернандес. В самия край на мача Феликс можеше да донесе трите точки на Атлетико, след като стреля силно след разбъркване в наказателното поле, но Фернандес спаси и донесе точката на Уеска.

Иначе в първия си мач за сезона Атлетико разби с 6:1 Гранада, а с два гола се отчете привлеченият няколко дни по-рано от Барселона Луис Суарес.

Върсалко и Хименес все още лекуват травми.

Виляреал се наложи с 3:1 над гостуващия Алавес в среща от четвъртия кръг на Ла Лига. 13-ата минута се оказа фатална за гостите. Капитанът Марио Гаспар центрира отдясно, Пако Алкасер беше чукна атрактивно към далечния ъгъл за 1:0. В 36-ата Едгар изравни, но малко преди почивката Марио беше съборен в наказателното поле и Жерард Морено вкара дузпата за 2:1. В 67-ата Жерард Морено отправи опасен удар, кълбото срещна гредата, а отбитата топка попадна у Алкасер, който я вкара в мрежата при втория опит и по този начин фиксира крайния резултат.

Морено, Гера и Коклен пропускат визитата в столицата.

Домакините от Атлетико са непобедени в последните си 18 мача в Примера Дивисион. Интересен факт от представянето на Виляреал е, че на ниво Ла Лига в осем от последните девет мача на "жълтата подводница“ са паднали над 2.5 гола.

Прогноза: Атлетико Мадрид – Виляреал 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Виляреал (Унай Емери)
 
Асенхо
   
Гаспар
Албиол
Торес
Еступинян
Чукуезе
Ибора
Парехо
Гомес
Алкасер
Морено
Феликс
Суарес
Караско
Саул
Коке
Кореа
Лоди
Фелипе
Савич
Трипиър
   
Облак
 
Атлетико Мадрид (Диего Симеоне)

Обоснована прогноза: Атлетико Мадрид - Виляреал 2:1

  Сподели
213