Реал Мадрид не стартира добре в Ла Лига


FUTBOL-TV

Реал Мадрид не стартира добре в Ла Лига

Реал Сосиедад и Реал Мадрид завършиха наравно при резултат - 0:0 в сблъсък от втория кръг на Ла Лига. Двубоят обаче бе първи за "Белия балет" за новия сезон.
 
Началото на мача бе доста скучно. Чак в края на първата част дойдоха първите по-сериозни положения. В 36-ата минута Серхио Рамос се ориентира добри при суматоха след корнер. Капитанът на шампионите отправи удар, при който топката срещна тялото на защитник на домакините, като част от играчите имаха претенции за игра с ръка и дузпа, но реферът не посочи бялата точка.

Минута по-късно вратарят на баските допусна грешка при изнасянето на крак. Бензема се измъкна от засадата, преодоля стража Ремиро, но от малък ъгъл не намери очертанията на вратата. Малко преди почивката Александър Исак бе близо до огла, но вратарят Тибо Куртоа успя да спаси с крак.

Малко след почивката Бареначея стреля, но на сантиметри от гредата. В 62-ата Бензема шутира коварно от дъгата, топката тупна на земята и вратарят Ремиро изби с мъка. До края имаше още няколко положения, но в крайна сметка до гол така и не се стигна.

  Сподели
97