Касияс: Имаме намерение да си отмъстим на Барселона


Н. Гавазов

Касияс: Имаме намерение да си отмъстим на Барселона

Вратарят на Реал Мадрид Икер Касияс се надява той и съотборниците му да си отмъстят на Барселона за неотдавнашното унижение, което претърпяха в срещата от 13 кръг на Примера Дивисион. Както е известно, „белите" бяха пометени на „Ноу Камп" с 5:0 от своя исторически съперник и в момента се намират на второ място в класирането, на две точки след лидера Барселона.

„Барселона и Реал се различават във времето. Каталунците вече няколко години играят заедно, а Реал все още не може напълно да се обиграе. Освен това, ние прогресираме. Имаме много време пред себе си до следващия мач с Барселона и имаме намерение да отмъсти, за загубата с 0:5. Изобщо не се боим от тях, независимо от уверения им ход в първенството. Вярно е, че те са първи, но ние нямаме никакво намерение да се предаваме", цитира Касияс авторитетният сайт за футболни новини Goal.com.

В последните пет срещи между двата отбора Реал инкасира пет загуба и успя да вкара само два гола във вратата на Барселона. За сметка на това „белите" допуснаха общо 16 гола.

 

  Сподели
174