Меси провел преговори с Гуардиола


Н. Гавазов

 Меси провел преговори с Гуардиола

Нападателят Лионел Меси, който реши да напусне Барселона, вече е разговарял с мениджъра на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола.

Във вторник Меси шокира клуба си, към който се присъедини като младеж преди почти 20 години. Лионел изпрати факс до Барселона с молба да бъде освободен със статут на свободен агент.

Според ESPN това събитие е предшествано от разговор между Меси и Гуардиола. Лионел е разговарял с бившия си наставник миналата седмица и двамата са обсъдили само възможно прехвърляне на 33-годишния аржентинец в Сити.

Авторитетното издание на The Athletic, позовавайки се на източник, близък до Меси, потвърждава тази информация, добавяйки, че шесткратният носител на "Златната топка"  е заинтересован да се премести при "гражданите“. Тази информация се потвърждава и от Марсело Бехлер, който е близък с обкръжението на аржентинеца.

Напомняме, че  ПСЖ и Манчестър Юнайтед също следят ситуацията. Ясно е, че само шепа клубове могат да си позволят да издържат такъв играч, дори Барселона да пусне Лионел без компенсация.

  Сподели
424