Севиля няма да затрудни Реал Мадрид


Т. Михайлов

Севиля няма да затрудни Реал Мадрид

Реал Мадрид - Севиля
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 19.12.2010
Час: 22:00
Съдия: Клос Гомес

Реал Мадрид посреща Севиля в интересен мач от 16-ия кръг на Примера дивисион. В последните няколко сезона тези двубои предложиха много емоции на зрителите като почти във всеки мач имаше дъжд от голове. Паметен ще остане успехът на андалусийци с 4:3 на “Сантяго Бернабеу” през 2008.

След разгромното поражение от Барселона преди 3 седмици Реал веднага възвърна добрата си форма и се справи с Валенсия и Сарагоса. Тимът на Моуриньо обаче остава втори на 2 точки от лидера като те могат да станат 5 при успех на каталунците в събота срещу Еспаньол. Кристиано Роналдо обаче е в много добра форма и дава самочувствието, от което столичани имат нужда. Португалецът винаги се разписва в точния момент, за да може тимът му да седи плътно до шампиона.

Севиля започна сезона като един от тимовете с амбиция да се противопостави на Барселона и Реал и дори да опита да отмъкне титлата. Вместо това андалусийци са твърде непостоянни и заемат 11-ата позиция с 20 точки. За сравнение лидерът Барселона има 40. В последните 4 кръга на Примера Севиля записа 4 загуби. В сряда тимът на Грегори Мансано игра срещу Борусия Дортмунд решителен мач за класиране в следващата фаза на лига Европа и след 2:2 у дома се промъкна до 1/16-финалите.

Сами Кедира вероятно ще е възстановен за мача. Германецът вече тренира наравно с останалите от Лос Меренгес. Йежи Дудек, Серхио Каналес, Серхио Рамос, Гонсало Игуаин, Кака и Фернандо Гаго са аут поради различни травми. Марсело и Шаби Алонсо са наказани.

Диего Пероти получи разтежение в мача с Борусия и ще бъде извън сметките за 2-3 седмици. Фреди Кануте също получи удар и е под въпрос. Дали Хесус Навас ще играе ще се реши също в последния момент. Аруна Коне, Тиберио Гуаренте и Ивица Драгутинович са аут поради травми. Алексис е наказан.

И двата тима имат сериозни пробелеми със стартовите си състави преди мача. Реал Мадрид обаче разполага с много по-голям потенциал и с доста повече алтернативи, с които да компенсира за отсъствието на важни фигури. Освен това Севиля е в трагична форма, а и футболистите на тима са уморени след мача с Борусия. На “Сантяго Бернабеу” единственият възможен изход е победа за домакина с поне 2 гола разлика.

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

23 ноември Аякс - Реал Мадрид 0:4 (Шампионска лига)
29 ноември Барселона - Реал Мадрид 5:0 (Примера)
04 декември Реал Мадрид - Валенсия 2:0 (Примера)
08 декември Реал Мадрид - Оксер 4:0 (Шампионска лига)
12 декември Реал Сарагоса - Реал Мадрид 1:3 (Примера)

Севиля:

27 ноември Севиля - Хетафе 1:3 (Примера)
02 декември ПСЖ - Севиля 4:2 (Лига Европа)
05 декември Виляреал - Севиля 1:0 (Примера)
11 декември Севиля - Алмерия 1:3 (Примера)
15 декември Севиля - Борусия Дортмунд 2:2 (Лига Европа)


Досегашни срещи:

Реал Мадрид - Севиля

137 мача
69 победи за Реал Мадрид
27 равенство
41 победи за Севиля
Голова Разлика: 286:192 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:
Реал Мадрид - 1.20
Равен - 6.50
Севиля - 13.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
271