Ди Мария: Моуриньо изигра важна роля за моя успех


Н. Гавазов

Ди Мария: Моуриньо изигра важна роля за моя успех

Полузащитникът на Реал Мадрид Анхел Ди Мария бе поредният гост в залата за пресконференции в спортната база на клуба във Валдебебас. Сред въпросите, които му бяха зададени бе и този за влошените взаимоотношения между Касияс и Роналдо, но номер 22 опроверга информацията и заяви, че това са само слухове. Аржентинецът също така не пропусна да похвали и треньора си Жозе Моуриньо, който според него е изиграл ключова роля за неговите успехи.

„Отборът ни е много сплотен, още по време на американското турне ние оформихме един отличен колектив и там решихме, че трябва да бъдем силни и да се борим за трофеи. Мисля, че най-важното се получи и сега трябва да започнем да печелим. Слуховете, които вчера чухме за конфликт между Роналдо и Касияс само ни разсмяха", заяви Ди Мария.

„Какво да кажа за мача със Севиля? Това е много важна среща в която ние излизаме без основни футболисти, но останалите играчи работят също както основните играчи. Те се намират в прекрасна форма и я демонстрират на всяка тренировка", продължава полузащитника.

„Кой е по добър - Меси или Роналдо? И двамата. Всеки е добър по своему. И двамата са добри и аз не мога да ги деля", добави Ди Мария.

„Аз не предполагах, че толкова бързо ще се включа в основния състав и не само това, а да играя и постоянно. Всичко това очаквах, че стане трудно. Но започнах да вкарвам голове, на тренировките доказах на треньора какво мога и се надявам така да продължавам и за в бъдеще. Но мисля, че голяма роля за моя успех в Реал Мадрид изигра Моуриньо. Той ми се довери и постави в основния състав, даде ми това от което имах нужда и то по начин, по който да се чувствам комфортно. Надявам се, че и за в бъдеще той ще ми се доверява", завършва полузащитника.

 

  Сподели
105