Реал Мадрид изхвърли Леганес в Сегунда


FUTBOL-TV

Реал Мадрид изхвърли Леганес в Сегунда

Реал Мадрид завърши участието си в Ла Лига с равенство 2:2 при гостуването си на Леганес в среща от последния кръг. “Лос бланкос" си бяха подсигурили титлата предния кръг и двубоят не бе от особено значение. Тимът на Хавиер Агире щеше да запази мястото си в Ла Лига при победа, но не успя да я постигне и потъва в Сегунда въпреки героичното представяне.

В 9-ата минута Реал вкара. Тогава Иско центрира в наказателното поле на домакините и там Серхио Рамос с глава опъна мрежата за 0:1. Малко преди края на първото полувреме Леганес изравни. Тогава Лукас Васкес позволи топката да достигне до Брайън Хил, който отблизо направи 1:1.

След почивката двата отбора си размениха по още един гол. В 54-ата домакините сбъркаха при изнасянето на топката, Иско овладя и по фамозен начин изработи голово подаване за Асенсио. Малагийският халф се обърна и с външен фалц изведе своя съотборник. Асенсио нямаше проблеми да реализира сам срещу вратаря за 1:2.

В 78-ата минута резервата Асиле отблизо направи 2:2. Леганес дори можеше да стигне до пълен обрат, но не получи дузпа, след като Лука Йович играе с ръка, но ВАР отсъди, че не трябва да има наказателен удар за домакините. 

  Сподели
114