Атлетико ще сломи Бетис


Н. Атанасов

Атлетико ще сломи Бетис

Атлетико Мадрид – Бетис
Стадион: "Уанда Метрополитано“, Мадрид
Дата: 11.07.2020 г.
Час: 23:00

Селта и Атлетико Мадрид завършиха наравно - 1:1, в мач от 35-ия кръг на Ла Лига. Мачът започна повече от добре за Атлетико, който откри резултата с гол от съблекалнята. Анхел Кореа подаде пас като по конец на Алваро Мората, за когото остана лесната задача да чукне топката в празната врата. В 49-ата минута Селта възстанови равенството. Центрирането беше на Мендес, а Фран Белтран нанесе доста нескопосен удар, след който обаче топката описа странна парабола и стана неспасяема за Облак - 1:1.

В края на срещата играчите на домакините имаха претенции за игра с ръка на противника, но въпреки множеството им молби реферът Хосе Санчес и преглед с ВАР подмина ситуацията.

Възпитаниците на Диего Симеоне са 3-ти имат 63 точки, с колкото е и отборът на Севиля, но показателите на столичани са по-добри.

Въсалко е аут за домакините.

Бетис прекъсна серията от три поредни мача без победа в първенството и през седмицата "зелено-белите“ се наложиха с 3:0 у дома над Осасуна. Така андалусци и на практика си подсигуриха мястото в Примера и през идната кампания.

Бетис има 41 точки и е на 13-та позиция в колоната.

За визитата в столицата няма отсъстващи играчи.

Атлетико се чувства комфортно, когато посреща Бетис у дома. "Дюшекчиите“ имат са спечели седем от последните си осем домакинства срещу южняците, като в седем от случаите не са допуснали попадение във вратата си.

Прогноза: Атлетико Мадрид – Бетис 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Бетис ()
 
Мартин
   
Емерсон
Манди
Федал
Морено
Гуардадо
Родригес
Каналес
Фекир
Морон
Педраса
Коща
Коке
Йоренте
Караско
Партей
Саул
Лоди
Савич
Хименес
Трипиър
   
Облак
 
Атлетико Мадрид (Диего Симеоне)

Обоснована прогноза: Атлетико Мадрид - Бетис 2:0

  Сподели
219