Атлетико няма да се затрудни с Майорка


Н. Атанасов

Атлетико няма да се затрудни с Майорка

Атлетико Мадрид – Майорка
Стадион: "Уанда Метрополитано“, Мадрид
Дата: 03.07.2020 г.
Час: 23:00

Барселона и Атлетико Мадрид завършиха наравно 2:2 на "Камп Ноу“ в двубой от 33-ия кръг на Примера Дивисион. Срещата премина в напрегната борба и бе придружена от голям брой взаимни грешки. Домакините първи откриха резултата, а топката бе пратена в собствената врата от нападателя на "дюшекчиите" Диего Коща. Скоро Артуро Видал извърши фаул в наказателното си поле. Коста не бе убедителен от "бялата точка" и Тер Щеген спаси. Съдията обаче отсъди повторно изпълнение на дузпата заради преждевременно напускане на голлинията от страна на вратаря на каталунците. Второто изпълнение от страна на Саул бе успешно. През второто полувреме Барселона получи право да изпълни 11-метров наказателен удар, който бе успешно реализиран от Лионел Меси. Съвсем скоро бе отсъдена трета дузпа в мача и Тер Щеген почти отрази удара на Саул, но все пак коженото кълбо се оказа във вратата.

Атлетико е на 3-то място в Примера Дивисион, с актив от 59 точки, а играчите на Диего Симеоне нямат загуба вече в 11 поредни мача.

Върсалко е аут за домакините.

В последните си пет мача Майорка инкасира четири загуби и едно равенство, но ето че в двубоя си от междинния кръг клубът от Балеарските острови разби с 5:1 у дома набиращия увереност състав на Селта.

По този начин островитяните успяха да скъсят изоставането си спрямо галицийския клуб на пет пункта, пет кръга преди края на сезона. Селекцията на Висенте Морено все още е под чертата, като заема 18-ото място в колоната с актив от 29 точки.

Будимир и Вальен са наказани, а с травми са Кутре и Педраса.

Прогноза: Атлетико Мадрид – Майорка 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
243