Дюгари: Сетиен е некомпетентен


Н. Гавазов

Дюгари: Сетиен е некомпетентен

Бившият играч на Барселона и френския национален отбор Кристоф Дюгари разкритикува старши- треньора на каталунския клуб Енрике Сетиен, а също така изрази мнението си за играта на сънародника Антоан Гризман.

"Сетиен е треньор, който не е на себе си. Той е доста добър специалист, но не на това ниво. Той не разбира какви промени трябва да бъдат направени. В играта с Атлетико той замени Серхио Бускетс в 85-ата минута с Ансу Фати и пусна Антоан Гризман едва в 90-ата минута. Не знае как да накара отбора си да играе. Той е напълно зашеметен.

Сигурен съм, че той няма нищо против Гризман. Сетиен просто е некомпетентен. Този път Гриземан стана жертва, но това може да се случи с друг играч. Той не знае как да внесе нова динамика, когато отборът не намира решение. В същото време самият Гризман загуби увереност, разбира се, че изпълненията му не са много добри. Вярно е, че Лионел Меси би могъл да играе повече за французина, но за да бъда честен, това не ме изненадва. Гризман губи топки, той играе възможно по-малко рисковано. Ако Антоан просто отиде при Меси, това няма да реши проблема им", заяви Дюгари.

  Сподели
128