Лампард: Това е история на целия наш сезон


Н. Гавазов

Лампард: Това е история на целия наш сезон

Мениджърът на Челси Франк Лампард се оплака, че тимът му е настъпил старо гребло в мача срещу Уест Хем.

През този сезон "сините“ отново и отново дават възможност на своите конкуренти да ги настигнат в таблицата за класиране.  Връщайки се след карантина, отборът на Лампард остана верен на себе си.

Челси много достойно изглежда в мачовете от юни, но в дербито с Уест Хем допусна три гола и бе победен с 3: 2, принуждавайки Франк да се хване за главата.

"Това е историята на целия ни сезон. Това е добър сезон, но имаше много подобни моменти. Днес бихме могли да постигнем положителен резултат, но за това трябва да си добър във всеки аспект на играта.

Ако се откажете от играта или направите една или две грешки, това ще вдъхнови опонента ви. Играчите трябва по-добре да показват своя характер, за да издържат на такива мачове.

Гледам този отбор от близко разстояние и станах свидетел на страхотни мачове, но след това възникват моменти за да укрепим позицията си. Не го правим. Това определя къде сме. Имаме много работа.

Няма съмнение, че това е отлична група играчи, но ако анализираме нивото си на стабилност, всеки път има усещане, че този вид мач наближава. Повтарям, това показва само, че имаме много работа за вършене.

Ако се отворим, опитвайки се да отбележим победен гол, тогава трябва да сме готови да тичаме назад и да се защитим. И по-добре да защитим.

Ние сме на две точки пред Манчестър Юнайтед, който играе страхотно и има страхотна серия. "Вълците" имат страхотен сезон и те са зад нас. Лестър има страхотен сезон, а ние сме точно зад тях.

Важно е да гледаме напред. Разстроени сме, защото искахме да спечелим мача, защото сме футболисти, но сме в добра позиция. Няма смисъл да унивам, но мога само да кажа, че трябваше да спечелим мача тази вечер", заяви Лампард.

  Сподели
274