Анонс на 31-ви кръг на Примера Дивисион


Н. Атанасов

Анонс на 31-ви кръг на Примера Дивисион

ВиляреалСевиля
Дата: 22.06.2020 г.
Час: 20:30

Виляреал е преобразен след подновяването на сезона. "Жълтата подводница“ е в серия от три поредни победи, като в последния си мач в Примера играчите на Хавиер Кайеха се наложиха с 1:0 срещу Гранада. Така Виляреал вече е на 7-мо място в класирането с актив от 47 точки, с пет по-малко от предстоящия съперник, като дори има шансове и за атака на Топ 4. Мори и Гера са аут за домакините.

Севиля препъна у дома шампиона и лидер в Барселона след 0:0 помежду им от 30-ия кръг на испанската Ла Лига. Така "рохибланкос“ дори свалиха каталунците от върха, а с добавената точка андалусци вече имат 52 пункта. За визитата във Виляреал няма отсъстващи играчи.

Прогноза: Виляреал – Севиля 2:3

Леганес – Гранада
Дата: 22.06.2020 г.
Час: 23:00

Леганес се спаси от трета поредна загуба, след като успя да стигне до 1:1 при гостуването си на Майорка в "опашкарски“ сблъсък от кръга в Ла Лига. Точката не подобрява особено много ситуацията на "лос пепинерос“, които са предпоследни с 24 пункта и към момента са на пет от спасението.

Коравият отбор на Гранада отстъпи с 0:1 у дома от Виляреал и така пропусна възможността да се доближи от Топ 7 и местата, които дават право на участие в Лига Европа. Селекцията на Диего Мартинес се намира на 10-то място в колоната и е с 42 точки. Гоналон, Мартинес, Кини и Лосано са аут, а Солдадо е под въпрос.

Прогноза: Леганес – Гранада 0:2


Валядолид – Хетафе
Дата: 23.06.2020 г.
Час: 20:30

Валядолид бе близо до това да си тръгне с точка от гостуването си на Атлетико Мадрид, но силите на кастилци не издържаха и отборът допусна гол в заключителните минути на срещата за крайното 0:1. Така "виолетовите“ са 15-ти и още не могат да са спокойни за бъдещето си, тъй като има 33 точки и са на седем от първия от отборите под чертата. Рубио и Мичел са наказани а домакините.

Хетафе записа трето равенство за последните си пет мача в Ла Лига, като това бе нова грешна стъпка в битката за място в Топ 4 и участие в Шампионската лига наесен. Този път клубът от покрайнините на Мадрид не спечели срещу борещия се за оцеляване Ейбар за крайното 1:1. Хората на Хосе Бордалас са 5-ти и имат 48 точки, като са на четири от Севиля. Кабако и Манойлович са отсъстващи.

Прогноза: Валядолид – Хетафе 1:3


Алавес – Осасуна
Дата: 24.06.2020 г.
Час: 20:30

Алавес инкасира най-изразителната си загуба от началото на сезона, след като в последния си мач в Примера баските бяха размазани с 0:6 на гости на Селта. Поражението дойде срещу изненадващ съперник, а след него селекцията на Асиер Гаритано няма победа далеч от дома вече в пет последователни визити. "Синьо-белите“ са 13-ти и имат 35 точки. Агирегабирия и Видал пропускат мача.

Осасуна допусна втора поредна загуба, като и този път северняците не отбелязаха гол. Възпитаниците на Хагоба Арасате падна с 0:2 от Валенсия и са 12-ти, също с 35 пункта. Мартинес, Ронканглия, Ибаньес, Барха и Авила лекуват контузии.

Прогноза: Алавес – Осасуна 1:1


Реал Сосиедад – Селта Виго
Дата: 24.06.2020 г.
Час: 20:30

Амбициозният състав на Реал Сосиедад допусна втора поредна загуба и вече в три последователни мача баските не съумяват да победят. Този път "синьо-белите“ отстъпиха у дома с 1:2 от гранда Реал Мадрид, макар и при едното попадения на гостите да останаха съмнения за игра с ръка на Карим Бензема. Северняците са 6-ти и имат 47 пункта, като са на пет от Топ 4 и местата, гарантиращи участие в Шампионската лига. Салдуа е наказан, а Ияраменди, Сангали и Гевара са контузени.

Селта Виго се отпуши и записа най-внушителния си успех от началото на сезона. В последния си мач от първенството "небесносините“ унищожиха Алавес, разбирайки съперника с 6:0. Изразителната победа ще подейства мотивиращо за галисийци, които са застрашени от изпадане. В момента клубът е на 16-то място, като има 30 точки, но е на четири от опасната зона. Йоксулу е наказан, а с травми са Майо, Йунка и Алварес.

Прогноза: Реал Сосиедад – Селта Виго 2:1


Ейбар – Валенсия
Дата: 25.06.2020 г.
Час: 20:30

Ейбар продължава да се бори с всички сили за спасение. Баският клуб е в серия от пет поредни мача без победа, като в последните два от тях играчите на Хосе Мендилбар стигнаха до трудни равенства, но всяка точка е важна за Ейбар. Преди няколко дни северняците направиха 1:1 на гости на амбициозния тим на Хетафе. Ейбар заема спасителното 17-то място с актив от 29 точки, с три повече от Майорка.

Валенсия прекъсна серията от три поредни мача без победа и в предишния кръг "прилепите“ сразиха Осасуна за крайното 2:0. По този начин "лос че“ вече са 8-ми и имат 46 точки и са на точка от местата, които осигуряват евроквоти. Лий и Гая са наказани, а в лазарета са Коклен, Пичини и Гарай.

Прогноза: Ейбар – Валенсия 2:3


Бетис – Еспаньол
Дата: 25.06.2020 г.
Час: 23:00

Бетис записа само един успех за последните си десет мача Ла Лига. В последния от тях "зелено-белите“ отстъпиха с 0:1 от Атлетик Билбао, с което допълнително задълбочиха кризата в тима, особено в мачовете далеч от Севиля. Андалусци остават с 34 точки и са на 14-то място, като тимът все още не си е гарантирал на 100% оцеляването, тъй като седем кръга преди края на кампанията е на осем от първия от отборите под линията.

Еспаньол допусна нова загуба, този път от Леванте за крайното 1:3. Поражението оставя каталунците на последното 20-то място, а "папагалчетата“ все така са с актив от 24 точки и засега спасението е на дистанция от пет пункта. Кабрера и Еспиноса са наказани.

Прогноза: Бетис – Еспаньол 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
456