Сетиен: Мечтая да покажа Купата на ШЛ на кравите в родния Ленкрес


Н. Гавазов

Сетиен: Мечтая да покажа Купата на ШЛ на кравите в родния Ленкрес

Старши-треньорът на Барселона Енрике Сетен говори за желанието си да спечели Шампионска лига и да стане шампион в Примера дивисион.

"Казвам на играчите си, че бързам, че нямам време да губя, затова искам да спечеля Шампионска лига и да стана шампион на  Примера. Ще бъде още по-добре, ако спечелим и двата турнира. Разбира се, мечтая да се разхождам по пасището на родния Ленкрес сред кравите с Купата на Шампионска лига и да им я показвам.

Подписах контракт за година и половина с възможност за удължаване с още един сезон. Надявам се да изпълня договора, а след това да го подновя.

Това, което желая е да играя и да бъда шампион, да играя и това е очевидно. Но ситуацията не е такава. Не знам дали си заслужава да завършим сезона на позициите, на които сме към момента. Няма да се чувствам като шампион при това положение, по-добре ще е да играем, тъй като ще получим шанс да запазим предимството си на върха.

Но целият футбол пострада. Ситуацията е трудна и това, което ме притеснява е да се намери решение на кризата възможно най-скоро. За да можем да излезем и да прегърнем всички по-възрастни хора. Останалото е излишно и не му отдавам голямо значение", заяви Сетиен.

  Сподели
281