Хески очаква Реал Мадрид и Барса да се опитат да примамят Клоп


Н. Гавазов

 Хески очаква Реал Мадрид и Барса да се опитат да примамят Клоп

Бившият нападател на Ливърпул Емил Хески очаква Барселона и Реал Мадрид да се опитат да примамят мениджъра на "червените" Юрген Клоп.

Ливърпул се превърна в страшна сила по време на периода на работа на Клоп на "Анфийлд".  "Червените" спечелиха Шампионска лига през миналия сезон и сега са на прага на титлата във Висшата лига.

В същото време испанските грандове преминават през трудни времена и очевидно се нуждаят от преструктуриране. Съвсем закономерно в пресата се появиха слухове за интерес на  Барселона и Реал Мадрид към Клоп, което никак не изненадва Хески.

"Винаги има опасност Клоп да премине в клуб като Реал Мадрид или Барселона. Но не мисля, че Клоп завърши проекта, който започна в Ливърпул.

Те преминават към нова тренировъчна база, достигат до ново ниво на възприемане на своята марка като футболен клуб в международен план.

Клоп наистина ги накара да се съобразяват с тях. Но мисля, че Юрген все още чувства, че има много неща за работа. Затова не мисля, че феновете ще се притесняват твърде много за заминаването на Клоп", заяви Хески.

  Сподели
118