Олдридж: Забравете за следващата кампания във Висшата лига


Н. Гавазов

Олдридж: Забравете за следващата кампания във Висшата лига

Бившият футболист на Ливърпул Джон Олдридж смята, че настоящият сезон на английската Висша лига трябва да се доиграе при всякакви обстоятелства, дори ако началото на нова кампания трябва да бъде отложено за края на 2020 г.

"Надявам се Ливърпул да получи заслуженото, а това е титлата във Висшата лига. Хората казват, че този сезон няма да бъде изигран, но това трябва да се направи. Няма нужда да стартирате нова кампания, ако настоящата не приключи. Какъв е смисълът? Какъв е смисълът да захвърлите 75% от изминатото разстояние?

Забравете за следващата кампания. Това, което е започнало, трябва да бъде завършено. Да бъде след два, три или четири месеца. Следващият сезон може да бъде съкратен или преформатиран. Например, ако започне на Коледа, можете да го разделите наполовина: горната част ще се бори за титлата и европейските купи, долната - за оцеляване.

Не мога да повярвам, че хората предлагат да не се играят мачове. Например в Чемпиъншип  има Лийдс Юнайтед и Уест Бромич Албиън, които се опитват да влязат във Висшата лига. Не можете да ги лишите от този шанс. Просто е смешно да отменим три четвърти от кампанията за стартиране на нова. Надявам се здравият разум да възтържествува“, заяви Олдридж.

  Сподели
151