Атлетико се провали срещу последния в класирането


FUTBOL-TV

Атлетико се провали срещу последния в класирането

Последният отбор в класирането на испанския футболен шампионат - Еспаньол стигна до равенство - 1:1 при домакинството си на Атлетико Мадрид. "Дюшекчиите" бяха близо до пълен провал срещу "вълшебниците", но все пак стигнаха до спечелване на точката далеч от "Метрополитано".

Резултатът бе открит от Стефан Савич, който имаше лошия късмет да прати топката в собствената си врата. В 24-ата минута - при центриране отдясно, топката бе остро подадена в пеналта, а там Савич протегна левия си крак и я прати в мрежата за 1:0. Минути по-късно бомбен изстрел от границата на наказателното поле срещна горната греда на вратата, пазена от Облак. Повторенията показаха, че стражът на практика е спасил тима си, като е успял с върха на пръстите си да играе с топката и да я отклони.

Само две минути след паузата Саул Нигес намери по брилянтен начин едно балонно центриране в наказателното поле и засече кълбото от въздуха, пращайки го с плътен удар в целта. До края положения имаше и пред двете врати, но в крайна сметка до нов гол не се стигна.

  Сподели
238