Реал Мадрид изпусна победата срещу Селта


FUTBOL-TV

Реал Мадрид изпусна победата срещу Селта

Реал Мадрид се провали в домакинството си срещу Селта и записа равенство от 2:2 в двубоя си от 24-и кръг на Ла Лига.  Гостите от "Балаидос" започнаха със самочувствие и успяха да реализират ранен гол. В седмата минута Яго Аспас изведе прекрасно Смолов, който сам срещу вратаря насочи технично по земя от 13 метра и откри резултата. 

До почивката домакините така и не стигнаха до гол, въпреки опитите си. След нея обаче, натискът даде резултат, макар че първо попадение на Серхио Рамос бе отменено поради засада. Последва обаче пас на Марсело към Тони Кроос и германецът изравни в 51-ата минута.

В 64-ата Бензема изведе Еден Азар в наказателното поле. Подаването нагледно не бе прецизно, но вратарят Рубен Бланко закъсня с излизането си и бе надхитрен от Азар, който се възползва и успя да спечели дузпа. Серхио Рамос бе точен от бялата точка и реализира за 2:1.

Пет минути преди края влезлите като резерви Суарес и Мина донесоха точка на Селта. Бившият играч на Барселона Денис Суарес бе с гръб към вратата, но успя да се завърти и да пусне извеждащ пас към Санти Мина, който бе точен за 2:2 от близка дистанция.

  Сподели
260