Сетиен: Успяхме да обърнем мача


Н. Гавазов

Сетиен: Успяхме да обърнем мача

Старши-треньорът  на Барселона Енрике Сетиен обобщи резултата от срещата от  23-ия кръг ма Примера дивисион с Бетис, която завърши с победа на каталунците 3: 2.

"Имахме два много трудни мача, беше много трудно. Нямаше моменти, в които да  се чувстваме комфортно. Много ми хареса отборната игра. Трябва да ценим това, което правим. Имаме какво да добавим, но съм доволен. Не е лесно два пъти да сме догонващи, но успяхме. Барселона добавя много неща и аз съм много доволен от играта, резултата и всичко останало. Но ние все още имаме къде да растем. Това е много важна победа на терена на противника, с който имахме затруднения. В Билбао не заслужихме поражение, но днес победихме.

Играчите се опитаха да натиснат противника, но в състава на Бетис има  много висококачествени играчи. Фекир проведе невероятен мач, много е трудно да отнемеш топката от него. Но имахме свои моменти. Имам много приятели в Бетис. Искам да им пожелая всичко най-добро, особено сега, когато играха  с нас.

Що се отнася до съдийството, не видях ясно момента, в който Меси бе хванат. Реферът бе по-близо и вероятно видя всичко най-добре", заяви Сетиен.

  Сподели
203