Реал Мадрид е готов да предложи Хамес и 70 млн. за Кулибали


Н. Гавазов

Реал Мадрид е готов да предложи Хамес и 70 млн. за Кулибали

Реал Мадрид е готов  да направи оферта за сенегалския защитник на италианския Наполи Калиду Кулибали, съобщава El Desmarque.

Мениджърът  на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола показа личен интерес към играча. Наполи обаче не прие последното предложение на британците, което надхвърли 110 милиона евро и изглежда, че те вече нямат намерение да влизат в преговори с тях.

Това разчиства  пътя за Реал Мадрид, в който Зинедин Зидан продължава да настоява за подписването на Кулибали. Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес има план за постигане на целта като включи Хамес Родригес  в сделката и това би могло да изиграе ключова роля, особено ако Фабиан Руис си тръгне, което изглежда доста вероятно.

Предложението на Реал Мадрид ще бъде 70 милиона евро и Хамес Родригес за Кулибали, който не иска да продължи кариерата си  в Наполи, ако тимът не се класира за  Шампионска лига през този сезон, което е много вероятно предвид разликата на отбора от 11 точки от зоната на Шампионска лига.

Напомняме, че по-рано се появи информация, че Манчестър Юнайтед е съгласувал условията на трансфера на Кулибали за лятото.

  Сподели
220