След боя над Лудогорец - Еспаньол се върна в реалността и отнесе 3-ка от Атлетико (видео)


FUTBOL-TV

След боя над Лудогорец - Еспаньол се върна в реалността и отнесе 3-ка от Атлетико (видео)

Атлетико Мадрид помрачи настроението в Еспаньол, които само преди броени дни записаха категоричен успех с 6:0 над Лудогорец в Лига Европа. Тази вечер тимът от Барселона инкасира поражение с 1:3 при визитата си в столицата в среща от кръга на Ла Лига.

“Бланкиблаус" откриха резултата чрез Сержи Дардер в 38-ата минута. Виктор Санчес преодоля Томас и подаде към Дардер, който реализира страхотен гол с мощен шут от 20 метра. В добавеното време на първото полувреме Мората центрира от наказателното поле към малкото наказателно, където Анхел Корея реализира с глава за 1:1.

След почивката обратът бе факт. В 58-ата минута Витоло се отчете с асистенция към Мората, който матира вратаря с удар в близкия ъгъл - 2:1. В 90-ата минута Коке вкара за крайното 3:1.

С успеха столичани се доближиха на точка от лидерите Барселона и Реал Мадрид, които са с мач по-малко. "Дюшекчиите" имат 24 точки в актива си. Еспаньол от своя страна не се справя толкова добре, колкото в Лига Европа, където заемат първо място в групата, в която е и Лудогорец. В Ла Лига Еспаньол е на предпоследното 19-то място с едва 8 точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
154