Реал Мадрид стигна само до точка срещу Бетис


FUTBOL-TV

Реал Мадрид стигна само до точка срещу Бетис

Реал Мадрид стигна само до 0:0 срещу Бетис на своя "Сантяго Бернабеу" и пропусна да изпревари Барселона в класирането на Ла Лига. "Белия балет" се провали в късния мач за деня и не се възползва от издънката на Барса  - загубата с 1:3 от Леванте.

Още в началото Еден Азар се разписа, но ВАР се намеси и отмени гола заради засада. Хората на Зинедин Зидан бяха абсолютни доминатори на терена, но трудно стигаха до голови положения. Гостите обаче бяха пределно мотивирани и упорито удържаха неуморните атаки на "белия балет", като с пропуски се отличиха Родриго и Карим Бензема.

В 80-ата минута футболистите на Реал Мадрид поискаха дузпа за игра с ръка на Емерсон. Бензема центрира и при шпагата топката срещна ръката на защитника. Не последва сигнал за дузпа заради неумишленото действие. 

Бетис в трети пореден мач на "Бернабеу" не допуска поражение. Следващият двубой на Реал Мадрид е срещу Галатасарай в Шампионската лига. 

Реал и Барса са с еднакъв брой точки - 22, но каталунците са с по-добра голова разлика. Бетис пък е на 14-о място с 13 пункта.

  Сподели
191