Барселона ще вземе трите точки срещу Реал Валядолид


Н. Гавазов

Барселона ще вземе трите точки срещу Реал Валядолид

Барселона – Реал Валядолид

Стадион: "Камп Ноу", Барселона

Дата: 29.10.2019 г.

Час: 22:15

Съдия: Хавиер Алберола

Барселона посреща Реал Валядолид в мач от 11-я, междинен кръг на Примера дивисион. Хората на Ернесто Валверде започнаха да навлизат в обичайния си ритъм през последния месец и след загубата от Гранада в края на септември записаха шест поредни победи във всички турнири. През миналата седмица "блаугранас" гостува на Славия Прага в среща от Шампионска лига и постигна успех с 2:1, но испанският шампион не игра добре и позволи прекалено много на своя съперник. През уикенда трябваше да се проведе Ел Класико, но заради размириците в столицата на Каталуния той бе преместен за декември. Впрочем, не е ясно дали ще се състои и тогава, тъй като Ла Лига подаде жалба срещу това решение на Федерацията. Паралелно с всичко това се появиха слуховете, че клубът няма да поднови контракта на Ернесто Валверде след края на сезона и специалистът ще напусне. Новината се появи най-напред в промадридските издания, за това подозренията са, че целта им е по-скоро да дестабилизират тима, отколкото да запознаят читателите си с интересна информация.

Реал Валядолид имаше труден период след победата си на старта на кампанията. Хората на Серхио Гонзалес записаха четири мача без успех, но трябва да кажем, че в този отрязък те измъкнаха точка на "Сантяго Бернабеу". През последния месец кастилци не познават горчивината на загубата, въпреки че играха с Атлетико, имаха пътуване до Билбао и посрещнаха лидера в класирането Гранада. След десет кръга "бланкосвиолетас" имат 14 точки и заемат 9-то място в таблицата за класиране.

Дембеле е наказан от домакините и пропуска срещата. Гостите са без Хави Санчес, който лекува травма.

Барселона е фаворит в мача. Шампионите спечелиха десет от последните си 11 мача с този съперник, а освен това каталунците имат само едно поражение от Валядолид от 2002 година. Също така "Камп Ноу" е тежко място за всеки гост – "блаугранас" спечели 17 от последните си 20 мача тук, а също така вкара два и повече гола в последните си седем срещи.

Предложението ни Барселона да спечели и  двете полувремена и краен успех за  каталунците с поне три гола разлика.

Прогноза: Барселона – Реал Валядолид 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
366