Азар се отпуши, а Реал се поздрави с трудна победа над Гранада


FUTBOL-TV

Азар се отпуши, а Реал се поздрави с трудна победа над Гранада

Новата звезда на Реал Мадрид Еден Азар най-сетне успя да отбележи попадение за Кралския клуб. Белгиецът се разписа в края на първото полувреме при победата срещу Гранада с 4:2 в мач от осмия кръг на Ла Лига. Дебютният му гол бе повече от впечатляващ. Бившият играч на Челси бе изведен зад отбраната на Гранада, озовавайки се фронтално срещу стража на Руй Силва. Азар предвиди действията на вратаря и хладнокръвно го прехвърли с красив удар, осигурявайки на своя отбор комфортна преднина на почивката.

Преди това Реал бяха открили резултата след само 120 секунди игра. Бейл пусна превъзходен пас с външен фалц към Карим Бензема, който хвана в крачна вратаря на гостите и с техничен удар направи 1:0.

След час игра резултатът стана класически. Модрич реализира брилянтен гол, след като шутира мощно от 25 метра и прати кълбото в горния десен ъгъл - 3:0. В 67-та минута Ареола сгреши много фатално при изнасянето на топката и позволи на Фернандес да му я чукне. Французинът пък го закачи и последва дузпа, която Мачис превърна в гол - 3:1.

В 77-ата интригата съвсем се върна. След изпълнение на корнер топката беше продължена от първа греда и Домингос Дуарте протегна крак, за да се разпише от пет метра - 3:2.  В самия край Хамес Родригес сложи точка на спора след хубаво подаване на Алваро Одриосола, фиксирайки крайния резултат.

  Сподели
132