Станаха известни глобите в Реал Мадрид


Н. Гавазов

Станаха известни глобите в Реал Мадрид

Deportes Cuatro публикува документи за системата за налагане на глоби в Реал Мадрид.

Според тези документи играчите на Реал Мадрид трябва да се появят в тренировъчния комплекс на клуба 45 минути преди началото на заниманието. Закъснението за пет минути ще струва на играча 250 евро, за 15 минути - 500 евро, за по-дълго време - 1000 евро и повече. Ако бъде пропусната тренировка по неуважителна причина, това се наказва с глоба в размер на 3000 евро.

В съблекалнята и автобуса играчите на Реал Мадрид са длъжни да включат мобилните си телефони на безшумен режим. За първо нарушение на това правило трябва да се платят 250 евро. По-нататък  размерът на глобата се увеличава до 500-1000 евро.

Веднъж седмично всеки футболен футболист трябва да се подложи на проверка на теглото. За нарушение - глобата е  в размер на 250 евро. Ако теглото на играча надхвърли допустимата норма, той ще трябва да плати до 1000 евро.

Освен това документите сочат, че играчите трябва да предупредят своя треньор и клуб, ако възнамеряват да напуснат Мадрид в почивен ден. Интервютата и търговските дейности също трябва да бъдат предварително съгласувани с представители на Реал Мадрид. Санкциите за нарушаване на тези правила достигат 1000 евро.

  Сподели
135