Анонс на 8-ми кръг на Примера Дивисион


Н. Атанасов

Анонс на 8-ми кръг на Примера Дивисион

Бетис – Ейбар
Стадион: "Бенито Виямарин“, Севиля
Дата: 04.10.2019 г.
Час: 22:00

Бетис допусна трета загуба за сезона, след като в предишния кръг севилският клуб бе разбит при гостуването си на Виляреал с 1:5. След тежкото поражение играчите на Жоан Франсеск са на 15-то място и имат 8 точки. Фекир, Сидней, Каптум и Гереро са аут за "зелено-белите“.

Ейбар пък прогресира и след трудния старт на кампанията сега баските са в серия от две поредни победи. Преди седмица селекцията на Хосе Мендиблар се наложи с 2:0 у дома над Селта. Северняците вече са 11-ти и са с 8 пункта. Анхел е единственият отсъстващ.

Прогноза: Бетис – Ейбар 1:1


Леганес – Леванте
Стадион: "Бутарке“, Мадрид
Дата: 05.10.2019 г.
Час: 14:00

След първите седем кръг на сезона Леганес продължава да е единственият отбор в Примера, който все още не познава вкуса на победата. Този път "лос пепинерос“ отстъпиха с 0:1 от новака Гранада, а столът на Маурицио Пелегрини започва да се клати. Столичани са на последното 20-то място с едва 2 точки. Бустинса, Перес, Куеяр, Тарин и Шимановски са аут за домакините.

Леванте пък направи 1:1 с Осасуна и вече има 8 точки, като е на 12-то място в класирането. Контузени за "жабките“ са Пиер, Барди, Робер и Дукуре, а Ернани е наказан.

Прогноза: Леганес – Леванте 1:0


Валенсия – Алавес
Стадион: "Местая“, Валенсия
Дата: 05.10.2019 г.
Час: 19:30

Валенсия постигна победа с минималното 1:0 като гост на Атлетик Билбао на негостоприемния "Сан Мамес" в мач от 7-ия кръг на испанското първенство. Руският национал Денис Черишев вкара единствения гол в 27-а минута на мача. Това е първо попадение за 28-годишния халф за сезона на клубно ниво. Асистенцията беше на Феран Торес, който поднесе топката отлично на голмайстора. До края положения имаше и пред двете врати, но до нов гол така и не се стигна. "Прилепите“ имат 9 точки и са на 9-то място. Гамейро, Гая, Пичини и Солер са в лазарета на домакините.

Алавес сложи край на серията от три поредни загуби и общо пет мача без успех, след като преди седмица баските се наложиха с 2:0 у дома над новака Майорка. "Синьо-белите“ имат 8 точки и са на 14-та позиция в подреждането. Пачеко и Бурги са аут.

Прогноза: Валенсия – Алавес 2:1


Осасуна – Виляреал
Стадион: "Ел Садар“, Памплона
Дата: 05.10.2019 г.
Час: 22:00

Новакът Осасуна записа пето равенство от първите си седем мача през сезона в Ла Лига. Този път съставът от провинция Навара направи 1:1 като гост на Леванте. Осасуна има 8 точки и е на 13-та позиция. Барха и Гарсия са аут за домакините.

Виляреал записа трети успех за последните си пет мача в Примера. Този път "жълтата подводница“ развинти Бетис с категоричен успех за крайното 5:1. Възпитаниците на Хавиер Кайеха имат 11 точки и вече са 8-ми в таблицата. Гера, Морено и Сориано продължават да са аут за валенсианци.

Прогноза: Осасуна – Виляреал 2:2


Майорка – Еспаньол
Стадион: "Сон Мойс“, Майорка
Дата: 06.10.2019 г.
Час: 13:00

Новакът Майорка инкасира пета поредна загуба в Ла Лига. Този път съставът от Балеарските острови отстъпи с 0:2 от Алавес. Така Майорка остава под чертата, като в момента тимът е с 4 точки и заема предпоследното 19-то място. Райо, Седлар, Рахман и Кучо са контузени за домакините.

Еспаньол пък е с четири загуби до момента. Този път "папагалчетата“ паднаха с 0:2 от Валядолид. Каталунците също са в зоната на изпадащите и са на 18-та позиция. Калеро е наказан, а Ферейра и Итураспе са контузени.

Прогноза: Майока – Еспаньол 0:0


Селта Виго – Атлетик Билбао
Стадион: "Балаидос“, Виго
Дата: 06.10.2019 г.
Час: 15:00

Селта също се представя доста колебливо до момента. Галисийци имат 6 точки и се намират непосредствено над зоната на изпадащите. Преди седмица селекцията на Фран Ескриба падна с 0:2 от Ейбар. Ернандес е единственият контузен за домакините.

Атлетик Билбао допусна първа загуба за сезона, като в предишния кръг баските паднаха с 0:1 у дома от Валенсия. Поражението остави "лъвовете“ с 12 пункта и в момента играчите на Гайска Гаритано са на 7-мо място в класирането. Берчиче, Сан Хосе, Ганеа, Де Маркос и Гурусета са контузени за Атлетик.

Прогноза: Селта Виго – Атлетик Билбао 1:3


Реал Сосиедад – Хетафе
Стадион: "Аноета“, Сан Себастиан
Дата: 06.10.2019 г.
Час: 19:30

Реал Сосиедад не успя да спечели гостуването си на Севиля и в крайна сметка отстъпи с 2:3. "Синьо-белите“ са на 5-то място и имат 13 точки на сметката си. Ияраменди, Баренечеа, Йоренте и Санан са в лазарета на баските.

Хетафе не е особено убедителен до момента. Клубът от покрайнините на Мадрид отстъпи с 0:2 от Барселона в последния си мач в Примера и в момента селекцията на Хосе Бордалас са на 16-то място, като имат 7 точки. Манойлович, Антунеш и Диедю са аут за визитата на север.

Прогноза: Реал Сосиедад – Хетафе 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
399