Анонс на 6-ти кръг на Примера Дивисион


Н. Атанасов

Анонс на 6-ти кръг на Примера Дивисион

Валядолид – Гранада
Стадион: "Хосе Сория“, Валядолид
Дата: 24.09.2019 г.
Час: 20:00

Валядолид допусна първа загуба за сезона, след като в предишния кръг "виолетовите“ отстъпиха с 0:2 като гости на Виляреал. В момента кастилци са на 12-то място и имат 5 точки. Луисми и Санчес са контузени.

Испанският шампион Барселона продължава с колебливото си представяне. Каталунците загубиха с 0:2 от Гранада в мач от петия кръг на Пример Дивисион. Успехът временно качи Гранада на първото място в подреждането. Във втората минута на срещата топката попадна в Рамон Азиз, който развенча Марк-Андре Тер Стеген за 1:0. В 64-ата се създаде суматоха в наказателното поле на Барса, а в крайна сметка резервата Артуро Видал препречи пътя на топката с ръка. Съдията правилно посочи бялата точка, макар и след намеса на VAR, а Алваро Вадийо превърна дузпата в гол, фиксирайки крайното - 0:2. Андалусци са 6-ти и имат 7 точки. Кини, Лосано и Мартинес са аут.

Прогноза: Валядолид – Гранада 1:1


Бетис – Леванте
Стадион: "Бенито Виямарин“, Севиля
Дата: 24.09.2019 г.
Час: 21:00

Бетис записа първо равенство за сезона, след като в предишния кръг "зелено-белите“ направиха 0:0 като гости на новака Осасуна. По този начин севилци вече са с 4 точки, като за момента южняците са 15-ти. Морон, Карвальо, Сидней, Каптун, Тейо и Гереро пропускат двубоя от междинния кръг.

Леванте завърши при същия резултат своя мач от последния кръг в Ла Лига, само че срещу Ейбар. Това бе първо равенство за "жабките“, а с него валенсианци са на 9-то място и имат 7 точки. Барди и Робер са контузени за Леванте.

Прогноза: Бетис – Леванте 1:0


Леганес – Атлетик Билао
Стадион: "Бутарке“, Мадрид
Дата: 25.09.2019 г.
Час: 20:00

Леганес прекъсна поредицата от четири последователни загуби, но въпреки това "лос пепинерос“ отново не победиха. Столичани отмъкнаха точка от гостуването си на Валенсия за крайното 1:1. Възпитаниците на Маурицио Пелегрини остават с 1 точка и са на последното 20-то място. Сиовас, Тарин, Варела и Шимановски са контузени.

Амбициозният състав на Атлетик Билбао постигна трети успех за сезона и оглави временното класиране в Примера. Този път "лъвовете“ спечелиха регионалния баски сблъсък срещу Алавес за крайното 2:0. Така северняците все още не познават вкуса на загубата и имат 11 точки, с колкото е и грандът Реал Мадрид. Ганеа, Де Маркос и Гурусета са аут.

Прогноза: Леганес – Атлетик Билбао 0:2


Майорка – Атлетико Мадрид
Стадион: "Сон Мойс“, Майорка
Дата: 25.09.2019 г.
Час: 20:00

Новакът Майорка инкасира трета загуба от началото на сезона. Този път съставът от Балеарските острови отстъпи с 2:4 при визитата си на Хетафе. Селекцията на Висенте Морено остава с 4 точки и засега Майорка е на 17-то място. Ернандес и Райо са аут за домакините.

Атлетико Мадрид завърши 0:0 със Селта у дома и пропусна да излезе еднолично начело в класирането на Ла Лига. Столичани играха по-добре, но в крайна сметка си спечелиха само точка от този пети кръг на шампионата. “Червено-белите" създадоха няколко много добри голови ситуации през първото полувреме, но вратарят Рубен Бланко показа майсторство. Малко след почивката Коке успя да си изработи известно пространство на границата на наказателното поле, но свирепият му удар беше париран от вездесъщия Бланко. В 60-та минута се откри и голям шанс пред Диего Коща, който обаче стреля в страни от вратата от не повече от 10 метра. В 85-та минута дойде и последния шанс в мача за Атлетико. Ренан Лоди получи топката на границата на наказателното поле и отправи хубав изстрел, който обаче премина на сантиметри край странични стълб на вратата на Селта.

Възпитаниците на Диего Симеоне са 6-ти и имат 10 точки в актива си. Върсалко продължава да е извън сметките на "лос колочонерос“.

Прогноза: Майорка – Атлетико Мадрид 0:2


Валенсия – Хетафе
Стадион: "Местая“, Валенсия
Дата: 25.09.2019 г.
Час: 21:00

Последният в класирането на Примера Дивисион тим на Леганес записа престижно равенство 1:1, като гост на Валенсия в мач от 5-ия кръг шампионата. "Прилепите" поведоха в 17-ата минута след точно изпълнение на дузпа от страна на Дани Парехо. След почивката тимът на Алберт Селадес развиваше действия пред наказателното поле на “лос пепинерос", но рядко се появяваха опасности. "Лос че" имат едва една победа от началото на сезона и са 12-ти във временното класиране. Гая, Пичини и Солер са с травми.

Хетафе постигна първа победа за сезона, след като в предишния кръг столичани сразиха с 4:2 у дома новака Майрока. Така играчите на Хосе Бордалас имат 6 точки и за момента са на 11-та позиция в таблицата. Манойлович, Антунеш и Диедю са контузени.

Прогноза: Валенсия – Хетафе 2:2


Ейбар – Севиля
Стадион: "Ипуруа“, Ейбар
Дата: 26.09.2019 г.
Час: 20:00

Ейбар направи второ равенство за сезона. Баският клуб направи 0:0 като гост на Леванте, но възпитаниците на Хосе Мендилбар все още нямат победа на сметката си. Ейбар е на предпоследното 19-то място с 2 точки.

Отборът на Реал Мадрид постигна минимална победа над Севиля с 1:0 на "Рамон Санчес Писхуан". По този начин "белия балет" свали "рохибланкос“ от върха в Примера Дивисион. Единствения гол в мача реализира Карим Бензема в 64-тата минута. Севиля също имаше своите положения и дори можеше да изравни в 88-мата минута, когато стигна до гол, но той бе отменен заради засада на Чичарито, което бе и правилното решение на съдията. Андалусци са 5-ти и имат 10 точки.

Прогноза: Ейбар – Севиля 1:3


Селта Виго – Еспаньол
Стадион: "Балаидос“, Виго
Дата: 26.09.2019 г.
Час: 21:00

Селта записа второ равенство на сметката си, като в предишния кръг "небесносините“ направиха 0:0 на гости на Атлетико Мадрид. Хората на Фран Ескриба са с 5 точки и в момента галисийци заемат 16-та позиция в таблицата. Ернандес и Юнка са аут.

Еспаньол допусна трета загуба за сезона и така каталунците продължават да буксуват в текущите изяви в Ла Лига. Този път "папагалчетата“ отстъпиха с 1:3 у дома от Реал Сосиедад. Еспаньол е 18-ти и е с 4 точки. Итураспе, Корчия, Пиати и Ферейра са контузени.

Прогноза: Селта Виго – Еспаньол 2:0


Реал Сосиедад – Алавес
Стадион: "Аноета“, Сан Себастиан
Дата: 26.09.2019 г.
Час: 22:00

Отборът на Реал Сосиедад постигна втора поредна и общо трета победа до момента на сметката си. В предишния кръг баският клуб срази с 3:1 като гост Еспаньол. "Синьо-белите“ са с 10 точки и в момента заемат 4-то място в класирането. Ияраменди, Порту и Салдуа са с травми за домакините.

Алавес записа четвърти пореден двубой без победа, след като в предишния кръг баският клуб отстъпи с 0:2 от Атлетик Билбао. Това бе и втора последователна загуба за селекцията на Асиер Гаритано, която в момента е на 13-то място и има 5 точки.

Прогноза: Реал Сосиедад – Алавес 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
240