Нова издънка за Барса в Ла Лига


FUTBOL-TV

Нова издънка за Барса в Ла Лига

Испанският шампион Барселона продължава с колебливото си представяне. Каталунците загубиха с 0:2 от Гранада в мач от петия кръг на Примера дивисион. Успехът временно качи Гранада на първото място в подреждането.

Във втората минута на срещата топката попадна в Рамон Азиз, който развенча Марк-Андре Тер Стеген за 1:0. До края на първата част Барса не отправи точен удар към вратата на съперника. През второто полувреме в игра се появиха голямата звезда Лионел Меси и изгряващата звезда Ансу Фати. Те обаче също не успяха да помогнат на тима да стигне до успеха.

В 64-ата се създаде суматоха в наказателното поле на Барса, а в крайна сметка резервата Артуро Видал препречи пътя на топката с ръка. Съдията правилно посочи бялата точка, макар и след намеса на VAR, а Алваро Вадийо превърна дузпата в гол, фиксирайки крайното - 0:2. Иначе до края каталунците се активизираха и заигра доста по-добре, като на два пъти претендираха за дузпа, но в крайна сметката такава не им бе дадена.

В класирането след този мач Гранада е лидер в подреждането с актив от 10 точки, а Барса е на 7-ото място с едва 7 точки.

  Сподели
99