Трипиер разкритикува Почетино и Леви


Н. Гавазов

Трипиер разкритикува Почетино и Леви

Защитникът на Атлетико Кийрън Трипиер разкритикува бившия си клуб Тотнъм, който побърза да се отърве от него след не особено убедителен сезон.

Напомняме, че през юли "шпорите" продадоха Трипиер  на Атлетико за 22 милиона паунда, а по-рано през седмицата Кийрън заяви, че е направил крачка напред в кариерата си, пристигайки в Мадрид.

28-годишният англичанин признава, че не е искал да си тръгне, но мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино и президентът на клуба Даниел Леви не са успели да му дадат отговор на въпросите, които той е задавал.

"Разговарях с мениджъра  за плановете му и не получих нито "да", нито "не". За това вие разбирате как се чувствах.

Мениджърът  не каза, че иска да напусна и тогава се опитах да говоря с президента за това.

Не ви е приятно да знаете, че клубът иска да ви продаде. Чух слухове за намерението им  да ме продадат. Това е неприятно, но такива неща се случват във футбола.

Това е разочароващо. Опитах всичко възможно за клуба и исках да остана. Моят договор бе валиден от няколко години, но всичко във футбола има причина.

Аз и мениджърът не се разделихме с лошо. Той направи много за мен и го уважавам много. Просто  за заминаването ми имаше няколко причини - опитах се да говоря с президента, но също така не получих отговор.

Всеки има своето мнение – у вас, у експертите. Това не ме притеснява много, но феновете ... Вдигнах високо летвата с играта си на Световното първенство и те знаеха колко добре мога да играя.

Тотнъм се отърва от мен в неподходящия момент – безпокояха ме травми. Можех да се върна здрав и свеж, но те взеха своето решение и сега съм в Атлетико", заяви Трипиер.

  Сподели
200