Реал потегли на трета в Ла Лига


FUTBOL-TV

Реал потегли на трета в Ла Лига

Реал Мадрид се наложи с 3:1 при визитата си на Селта Виго в среща от първия кръг на Ла Лига. Така "Белия балет" стартира по отличен начин в шампионата.

Ранен гол на Бензема, който откри в 12-ата минута, даде необходимото спокойствие на столичани. Бейл центрира добре, а французинът и Винисиус скочиха за топката, като на повторенията стана ясно, че голът трябва да е на сметката на Бензема. До края на първата част имаше положения и пред двете врати, като в добавеното време Габриел Фернандес вкара топката във вратата на Реал, но реферът отмени попадението, заради засада.

В началото на втората част Бензема бе близо до гол, но ударът му облиза гредата. В 55-ата Модрич настъпи глезена на Денис Суарес, спирайки атака на фланга. След консултация с ВАР реферът извади директен червен картон на хърватина.

В 62-рата Тони Кроос удвои и до голяма степен сложи точка на спора. Той бе точен с много силен удар от над 25 метра. Малко преди него Бензема нацели греда. В 80-ата Лукас Васкес вкара трети гол и направи резултата класически. В добавеното време Икер Лосада намали и фиксира крайния резултат в срещата.

  Сподели
454