Реал ще подчини Депортиво


Т. Михайлов

Реал ще подчини Депортиво

Реал Мадрид - Депортиво Ла Коруня
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 03.10.2010
Час: 22:00
Съдия: Итуралде Гонсалес


Реал Мадрид посреща Депортиво Ла Коруня в среща от 6-ия кръг на Примера. Възпитаниците на Жозе Моуриньо са длъжни да спечелят трите точки, тъй като вече изостават от Барселона. Супердепор е в страхотна дупка, като в момента е предпоследен.

Реал не направи желания от Жозе Моуриньо старт като след 5 кръга има 3 победи и две равенства. “Белия балет” вече започва да играе в стила, който португалецът винаги е налагал и да печели минимални, но важни победи. През седмицата Реал гостува на Оксер в Шампионската лига и победи с 1:0 с късен гол на Анхел Ди Мария. Късметът обаче не бе с Лос Меренгес в срещата им с Леванте преди седмица, завършила 0:0, благодарение на която Барселона ги мина с една точка.

Депортиво Ла Коруня озадачи всички специалисти с ужасяващия си старт. От бившия Супердепор няма и помен, а очакванията бяха тимът да се бори за място в евротурнирите. Разбира се още е рано да се дават крайни оценки, но три равенства и две загуби в 5 мача не са добри показатели. Атаката на галисийците е много слаба, като е вкарала само 2 гола при равенството 2:2 с Хетафе. След това последваха и двете загуби от Виляреал и Алмерия.

Жозе Моуриньо затвори тренировката в четвъртък за журналистите, а след това не даде и традиционната си пресконференция. По този начин не стана ясно кои са играчите с проблеми в тима. Сигурно е, че участие няма как да вземат Езекил Гарай, Фернандо Гаго, Кака, Раул Албиол и Серхио Каналес, които са с по-сериозни контузии.

Мигел Анхел Лотина е доволен от възстановяването на Мануел Пабло. Пабло Алварес вече тренира с останалите от тима, макар и да прави по-леки упражнения. Рики е аут поне още две седмици. Изгоненият срещу Алмерия Диего Колото е наказан.

Миналият сезон Реал пречупи страховитата традиция да няма победа на “Риасор” 19 години. На “Сантяго Бернабеу” “белите” не са имали никога такъв проблем с Депортиво и затова и сега са абсолютен фаворит. Ла Коруня е в много слаба форма и трудно ще застраши стабилната защита пред Касияс. Вероятно е обаче гостите да се затворят, а това доста би затрдунило хората на Моуриньо. Все пак най-логично е да видим успех за Кралския клуб.

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

15 септември Реал Мадрид - Аякс 2:0 (Шампионска лига)
18 септември Реал Сосиедад - Реал Мадрид 1:2 (Примера)
21 септември Реал Мадрид - Еспаньол 3:0 (Примера)
25 септември Леванте - Реал Мадрид 0:0 (Примера)
28 септември Оксер - Реал Мадрид 0:1 (Шампионска лига)

Депортиво Ла Коруня:

29 август Депортиво Ла Коруня - Реал Сарагоса 0:0 (Примера)
12 септември Севиля - Депортиво Ла Коруня 0:0 (Примера)
20 септември Депортиво Ла Коруня - Хетафе 2:2 (Примера)
23 септември Виляреал - Депортиво Ла Коруня 1:0 (Примера)
26 септември Депортиво Ла Коруня - Алмерия 0:2 (Примера)


Досегашни срещи:

Реал Мадрид - Депортиво Ла Коруня

84 мача
45 победи за Реал Мадрид
18 равенства
21 победи за Депортиво Ла Коруня
Голова Разлика: 151:109 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:
Реал Мадрид - 1.16
Равен - 7.00
Депортиво Ла Коруня - 15.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
151