Регилион: 100%, че Реал Мадрид ще спечели трофей през следващия сезон


Н. Гавазов

Регилион: 100%, че Реал Мадрид ще спечели трофей през следващия сезон

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Регилон обеща, че неговият отбор ще завърши следващия сезон с поне един спечелен трофей. Футболистът също така говори за ситуацията с бъдещето си.

"Ние ще спечелим една от трите трофея през следващата година, давам  сто процента.

Имам оферти от чужбина, от Европа. Предпочитам да играя в чужбина, но преди всичко бих искал да остана в Реал. Има много слухове, но всичко зависи от ръководството на клуба. Знам, че клубът е много доволен от постигнатото през тази година. Вярвам в себе си, в това, което съм постигнал, в треньора, в моя договор. Мисля, че ще стигнем до добро решение за всички.

Разговорът ни с треньора е конфиденциален, но бях много доволен от двете срещи с него. Много съм спокоен. Целта ми е да остана в Реал. Но ще видим какво ще се случи. Лятото е много дълго и всичко може да се случи, но аз съм много спокоен.

Що се отнася до бъдещите трансфери, изглежда, че ще дойде нов футболен отбор! Но тази тема не ме засяга. Много съм доволен от съотборниците си. Знаем, че можем да играем много по-добре. Но, разбира се, ще поздравим всички онези, които дойдат", заяви Религион.

  Сподели
699