Барселона очаква предложение на Челси за Коутиньо


Н. Гавазов

Барселона очаква предложение на Челси за Коутиньо

Барселона очаква да получи оферта от Челси за  халфа Филипе Кутиньо през лятото.

В момента "сините" са на ръба на раздялата с най-добрия си играч Еден Азар. Челси е принуден да сключи сделка с Реал, защото 28-годишният белгиец отказа да поднови договора, изтичащ през следващата година.

В допълнение, Челси в момента работи над обръщение към  Арбитражния съд по спорта (CAS), за да анулира или замрази забраната за трансфери за два прозореца, която ФИФА наложи на  лондонския клуб.

На "Камп Ноу" се надяват, че призивът на Челси към CAS ще бъде успешен, тъй като  тогава "сините"  ще имат  възможност да купят  играч, който да замени Azar. В Барселона са уверени, че такъв играч може да бъде Коутиньо.

Филип неуспешно проведе първия си пълен сезон в Барселона, а сега босовете на каталонския клуб са готови да угодят на  феновете си и да се отърват от скъпия играч, който не оправда надеждите, възлагани на него.

Въпреки това,  високата цена на Коуитиньо и неговата неубедителна игра през този сезон рязко намаляват броя на клубовете, които са готови да закупят 26-годишния  бразилец - може би кръгът се ограничава единствено до Челси. Ето защо, Барселона очаква скоро да получи оферта от "сините" за Фил.

  Сподели
397