Белия балет удари Жълтата подводница в мач с пет гола (видео)


FUTBOL-TV

Белия балет удари Жълтата подводница в мач с пет гола (видео)

Реал Мадрид постигна труден успех с 3:2 срещу гостуващия Виляреал в среща от 36-ия кръг на Ла Лига. Двата отбора направиха хубав мач, с доста голове. Мариано Диас се отличи с две попадения (2 и 49), а Хесус Вайехо добави още един гол в 40-ата минута. За момчетата на Хави Кайеха точни бяха Жерард Морено (11) и Хауме Коста (90). 

Иначе любопитно е да се отбележи, че наставникът на "Белия балет" продължи да експериментира със състава. Зизу заложи на нападателно трио: Лукас Васкес, Мариано Диас и Браим Диас. Тибо Куртоа отново застана на вратата, а централната защитна двойка беше оформена от Рафаел Варан и Хесус Вайехо. 

Друго, което е за статистиката е, че едва 46 294 зрители се появиха на трибуните на “Сантиаго Бернабеу", което е най-слабата посещаемост на този стадион от началото на сезона в Примера дивисион.

След този успех мадридчани остават 3-ти с 68 точки, но вече на 6 зад втория Атлетико (74 т.). При две победи за момчетата на Зидан и две загуби за "дюшекчиите" до края двата градски съперника ще си разменят позиции в класирането (поради по-добрите голови показали на Реал в директните двубои).

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
610