Барселона се отказа от Рашфорд


Н. Гавазов

Барселона се отказа от Рашфорд

Барселона няма намерение да купува нападателя на Манчестър Юнайтед Маркус Рашфорд, съобщава COPE. В навечерието на мача – реванш от ¼-финалите на Шампионска лига между дата отбора Daily Mirror излезе с материал, в който се твърдеше, че англичанинът е станал цел номер едно за испанския шампион. Съобщаваше  се, че каталунците търсят наследник на 32-годишния Луис Суарес и са се спрели на 21-годишния Рашфорд.

Възможното непопадане на Юнайтед в следващото издание на Шампионска лига, а също така сложността с контракта на Маркус са обстоятелства, които Барселона се надява да използва в своя полза.

Вчерашното решение на "блаугранас" да задържи Филипе Коутиньо обаче драстично променя плановете на испанците. Това е така, защото ръководството на Барселона разчиташе да получи около 100 милиона евро от продажбата на бразилеца, които да инвестира в покупката на Рашфорд.

Според COPE, каталунците нямат толкова много свободни пари след като Коутиньо ще остане на "Камп Ноу" и ще се търси друг, по-евтин вариант от този с Рашфорд.

  Сподели
412