Експериментален Реал се измъчи за успех срещу Уеска (видео)


FUTBOL-TV

Експериментален Реал се измъчи за успех срещу Уеска (видео)

Реал Мадрид записа труден успех с 3:2 над последния в класирането Уеска в последния мач от 29-ия кръг на Ла Лига. Трябва да се отбележи обаче, че наставникът на "Белия балет" Зинедин Зидан заложи на своя син Люка Зидан на вратата, а в състава намериха места и играчи, които рядко получават шанс за изява като Алваро Одриосола, Маркос Йоренте, Дани Себайос и Браим Диас. 

Още в третата минута гостите шокираха феновете по трибуните. Авила се пребори за топката с Начо Фернандес и центрира към непокрития Кучо, който от шест метра насочи по диагонала - неспасяемо за Люка Зидан. В 25-ата домакините стигнаха до изравняване. Бензема стреля, стражът отрази, но топката попадна у Браим Диас, който намери Иско, а той реализира от метър за 1:1.

В 62-ата минута Гарет Бейл центрира към далечната греда, Бейл насочи с глава към другата греда, където Дани Себайос засече в мрежата от непосредствена близост. В 74-ата минута гостите стигнаха до 2:2 след центриране в наказателното поле на "белите", като Чаби Ечейта игра с топката и се разписа във вратата на столичани.

В 89-ата минута  Бензема реализира зрелищен гол с фалциране в далечния горен ъгъл, но останаха съмнения за засада, която не бе маркирана. В крайна сметка Реал стигна до победата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
427