Реал Мадрид взе решение да продаде Бейл


Н. Гавазов

Реал Мадрид взе решение да продаде Бейл

Реал Мадрид  реши да постави за трансфер  крилото Гарет Бейл, като едно от двете реалистични направления за продължаване на кариерата на уелсеца е Манчестър Юнайтед.

През 2013 г. Реал Мадрид направи от Бейл  най-скъпата си покупка в историята, побеждавайки именно Юнайтед в борбата за Гарет.

Сега обаче  президентът на Кралския клуб Флорентино Перес иска да се отърве от крилото, за да подкрепи мащабното обновяване на състава с приходите, които той обеща на завърналия се на поста старши-треньор Зинедин Зидан.

Според публикацията,  решението относно 29-годишния уелсец вече е взето, а играта на Бейл през останалата част от сезона няма да има никакво значение. Перес и Зидан са решили, че Гарет няма място в техните планове за бъдещето.

В скоро време Реал ще уведоми агента на играча Джонатан Барнет за решението си, за да може представителят да започне да търси нов дом за своя клиент, който не се представя убедително през този сезон и дори си навлече  гнева на феновете.

Впечатляваща трансферна стойност и високата  заплата на Гарет рязко стеснява броя на клубовете, които могат да си позволят бившия играч на Тотнъм. В момента само Юнайтед и Байерн Мюнхен са реалистични посоки за Бейл.

  Сподели
497