Реал ще победи каталунците


Т. Михайлов

Реал ще победи каталунците

Реал Мадрид – Еспаньол
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 21.09.2010
Час: 23:00
Съдия: Клос Гомес


Испанският шампионат не дава почивка на феновете си и през седмицата ще се изиграе междинният четвърти кръг в Примера. Един от мачовете, които приковават вниманието е домакинството на Реал Мадрид срещу Еспаньол.

Отборът воден от Жозе Моуриньо започна добре сезона като до тук има само победи с изключение на първия кръг, когато подели точките с Майорка. Труден за “Белия балет” беше последният двубой срещу Реал Сосиедад, спечелен с 2:1 на “Аноета” с красив гол на Кристиано Роналдо от фаул. Попадението, което пусна Икер Касияс бе първото във вратата му от началото на сезона.

Еспаньол създаде впечатление в първите три кръга, че е силен домакин и слаб гост. “Папаглчетата” започнаха с успех над Хетафе с 3:1. След това катастрофираха с 0:4 на “Ел Мадригал” срещу Виляреал. Поражението бе заличено с победа с 1:0 над Алмерия. Тимът обаче ще опита да направи сезон по-добър от последните като успее да пробие сред заветните Топ 4 и да си осигури място в Шампионската лига.

Серхио Каналес ще остане извън игра в следващите 3 седмици, тъй като изкълчи глезен на тренировка. Раул Албиол обаче се завърна в неделя, което бе и дебютът му за новия сезон. Кака, Езекил Гарай и Фернандо Гаго са с по-тежки травми и няма да са на разположение на Жозе Моуриньо продължително време. Последната тренировка на Реал бе закрита, което подсказва, че португалският треньор е изпробвал нови тактически замисли.

Иван Алонсо получи контузия в глезена и ще почива около месец. Той се присъединява към Даниел Освалдо, който също е с травма. Фелипе Матиони е аут до Нова Година заради контузия в коляното. Ветеранът Иван де ла Пеня е под въпрос. Чика се завръща след претърпяно наказание от един мач.

Еспаньол не е дошъл на “Сантяго Бернабеу” просто, за да загуби минимално. Каталунците ще направят всичко възможно да отмъкнат поне точка, но за целта ще трябва да покажат стабилна игра в защита, тъй като Реал разполага с доста качествено нападение. Жозе Моуриньо изглеждаше доста недоволен в последния мач на “белите” и сега ще очаква изразителен успех. Най-реална обаче изглежда победа с разлика от един или два гола.

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:
24 август Реал Мадрид - Пенярол 2:0 (Приятелски мач)
29 август Майорка - Реал Мадрид 0:0 (Примера)
11 септември Реал Мадрид - Осасуна 1:0 (Примера)
15 септември Реал Мадрид - Аякс 2:0 (Шампионска лига)
18 септември Реал Сосиедад - Реал Мадрид 1:2 (Примера)

Еспаньол:
12 август Реал Овиедо - Еспаньол 1:2 (Приятелски мач)
21 август Настик - Еспаньол 1:1 (Приятелски мач)
29 август Еспаньол - Хетафе 3:1 (Примера)
12 септември Виляреал - Еспаньол 4:0 (Примера)
18 септември Еспаньол - Алмерия 1:0 (Примера)

Досегашни срещи:

Реал Мадрид - Еспаньол

153 мача
87 победи за Реал Мадрид
30 равенства
36 победи за Еспаньол
Голова Разлика: 326:185 за Реал Мадрид

Коефициенти от bet365:

Реал Мадрид - 1.16
Равен - 7.00
Еспаньол - 15.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
187