Реал Мадрид иска Мане


Н. Гавазов

Реал Мадрид иска Мане

На заглавната си страница в сутрешния брой  в понеделник испанският вестник "Марка" съобщава, че Реал Мадрид  има интерес към нападателя на   Ливърпул.

Мане можеше да се заинтересува Реал Мадрид още през миналия сезон, когато Садио вкара единствения гол за "червените"  в загубения финал на Шампионската лига срещу отбора на Зинедин Зидан.

Новият  кръг от интерес на Реал към Мане съвпадна с връщането на Зидан на поста старши - треньор на Кралския клуб, и това не е случайно. Според испанското издание,  Зинедин е голям фен на Садио именно от победния за "бланкосите" миналогодишен финал.

"Зидан пита за Мане", - именно под това заглавие се представя новината, в която също така се твъди, че сега Реал Мадрид може да предложи 145 милиона паунда евро (124 милиона лири) за Садио.

Този сезон Мане с право може да го  нарече най-добър в кариерата си. 26-годишният сенегалец се проявява като голяма звезда, а преди международната  пауза  настигна Мохамед Салах по броя на головете и набра страхотна форма, отбелязвайки 11 гола в последните 11 мача.

Тази новина едва ли сериозно смущава мениджъра на Ливърпул  Юрген Клоп. Мане е щастлив на "Анфийлд"  и едва през ноември подписа нов дългосрочен договор, в който няма опция за откупване.

  Сподели
475