Реал Мадрид ще продължи с победите срещу Сосиедад


Т. Михайлов

Реал Мадрид ще продължи с победите срещу Сосиедад

Стадион: "Аноета", Сан Себастиан
Дата: 18.09.2010
Час: 23:00
Съдия: Матеу Лахос


Реал Мадрид гостува на Реал Сосиедад в среща от третия кръг на Примера дивисион. Преди тимът от “Аноета” да изпадне в Сегунда това бе доста интересен сблъсък, в който често се стигаше до изненади.

Сосиедад ознаменува с два добри мача завръщането си в елита. На старта те победиха с 1:0 силния Виляреал, а след това направиха 2:2 като гост на Алмерия. В този двубой те дори можеха да спечелят. Най-хубавото за баските ще е, че “Аноета” отново ще е препълнен и то за среща с един от най-мразените клубове в сепаративния район и символ на централната власт.

Началото на ерата на Жозе Моуриньо в Реал Мадрид може да не е особено зрелищно, но определено е ефективно. В първия кръг “Белия балет” направи 0:0 с Майорка, след което победи Осасуна с 1:0. В сряда мадридчани играха и първия си мач в Шампионската лига срещу Аякс. Победата с 2:0 дойде сравнително леко, а Лос Меренгес изпуснаха с лекота куп положения.

Новото попълнение на Сосиедад Хосеба Йоренте вероятно ще пропусне двубоя, за да се застрахова срещу усложнения в контузията си в гърба. Други проблеми домакините нямат и ще могат да заложат на най-доброто.

Срещу Аякс нито един от играчите на Реал не получи контузия, така че аут остават единствено Кака, Езекил Гарай и Фернандо Гаго, които са дълготрайно контузени. Страхотно представилият се срещу холандците Месут Йозил ще получи отново доверие от Моуриньо.

Многократно сме споменавали, че за момента в Примера има само два тима, които могат да се борят за титлата и очевдино Реал Мадрид е сред тях. Тези два клуба ще губят твърде рядко точки и е малко вероятно “белите” да не запишат пореден успех. Като чисто футболен аргумент можем да споменем желязната им защита. Единствено проблем може да създаде нападението и то при положение, че Игуаин и Роналдо продължат да пропускат с лекота.

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Сосиедад:

11 август Елче - Реал Сосиедад 1:3 (Приятелски мач)
14 август Спортинг Хихон - Реал Мадрид 1:0 (Приятелски мач)
22 август Осасуна - Реал Сосиедад 0:1 (Приятелски мач)
29 август Реал Сосиедад - Виляреал 1:0 (Примера)
13 септември Алмерия - Реал Сосиедад 2:2 (Приятелски мач)

Реал Мадрид:

22 август Еркулес - Реал Мадрид 1:3 (Приятелски мач)
24 август Реал Мадрид - Пенярол 2:0 (Приятелски мач)
29 август Майорка - Реал Мадрид 0:0 (Примера)
11 септември Реал Мадрид - Осасуна 1:0 (Примера)
15 септември Реал Мадрид - Аякс 2:0 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Реал Сосиедад - Реал Мадрид

129 мача
25 победи за Реал Сосиедад
36 равенства
68 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 262:159 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:
Реал Сосиедад - 8.50
Равен - 4.75
Реал Мадрид - 1.36

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
207