Източник: Реал ще предложи 345 милиона за Неймар


Н. Гавазов

Източник: Реал ще предложи 345 милиона за Неймар

Реал Мадрид твърдо е решен да привлече в редиците си нападателя на ПСЖ Неймар, съобщава The Sun. Според източника на тази информация, Кралския клуб е готов да плати около  345 милиона евро за бразилския нападател, за да осъществи намеренията си. Испанското издание Sport пък твърди, че ръководителите на Реал Мадрид вече са се свързали с представителите на Неймар.

Съобщава се, че  заплатата на Неймар в Реал Мадрид ще бъде около 44 млн. евро годишно. В този случай той ще стане най-заплатеният футболист в света.

Реал Мадрид има добри отношения с ПСЖ. По-рано, според слуховете, Барселона  изрази интерес към завръщането на бразилеца, но поради лошите отношения с управата на парижкия клуб, каталунците така и не успяха да направят нещо по въпроса. По-късно Барселона категорично отрече, че има намерение да връща Неймар.  

Самият Неймар многократно е казвал, че не възнамерява да напуска ПСЖ. Въпреки това, вчера във френската преса се появи информация, че бразилецът обмисля да преразгледа бъдещето си. Нападателят има съмнения, че може да спечели Шампионска лига в състава на френския гранд и е готов да се отправи към отбор, който има манталитета да покори тази височина.

  Сподели
471