Рамос към Перес: Плати ми и си тръгвам


Н. Гавазов

Рамос към Перес: Плати ми и си тръгвам

След отпадането на Реал Мадрид от плейофите на Шампионската лига, между капитана на отбора Серхио Рамос и президента на клуба Флорентино Перес е възникнала словесна престрелка, по време на която защитникът е изразил желание да напусне клуба, съобщава AS.

След мача с Аякс, който завърши с поражение 4:1 за Реал Мадрид, Перес изчакал футболистите в съблекалнята, след което започнал да ги критикува. Президентът продължил да говори няколко минути, обвинявайки играчите в недостатъчно себераздаване и прекомерна почивка.

В един момент Перес използвал думата "срамно", което извадило Рамос от себе си. В отговор капитанът обвинил президента и неговите колеги от клуба за лошото планиране и казал, че те са отговорни за катастрофалния сезон на Реал.

В разгара на дебата, Серхио заявил: "Плати ми и аз ще си тръгна".  След това  играчът погледнал директно към Перес и продължил: "Дадох всичко заради тази емблема, клуб и дори за теб".  Целият отбор станал свидетел на скандала.

След инцидента Перес провел среща с останалите босове на Реал Мадрид, която продължила  до два сутринта. Ръководството на мадридчани обсъдило различни възможности, включително незабавното уволнение на старши-треньора Сантяго Солари и подписването на договор с Жозе Моуриньо, който обаче не се намира в най-добри отношения с Рамос.

Ръководството има сериозни разногласия по въпроса, така че решението все още не е взето. Може би нещо ще се промени в близко бъдеще.

Напомняме, че Рамос пропусна реванша с Аякс, след като си изкара умишлен жълт картон, надявайки се на лесна победа над холандците, както и да продължи в плейофите с "чисто досие".

  Сподели
559