Страхотен Меси помогна на Барса за победа срещу Севиля


FUTBOL-TV

Страхотен Меси помогна на Барса за победа срещу Севиля

Отборът на Барселона записа много драматична победа с 4:2 в днешното си гостуване на Севиля в среща от 25-ия кръг в испанската Примера дивисион. Страхотен мач направи звездата на Барса Лионел Меси. Аржентинецът се отчете с хеттрик и напомни за най-добрите си години.

Резултатът беше открит от андалусийците в 22-ата минута. Хесус Навас се озова на чудесна стрелкова позиция сам срещу вратаря, овладявайки хубав пас от Бен Йедер и веднага стреля към целта, преодолявайки Стеген  за 1:0. Четири минути след това Иван Ракитич центрира отляво към точката на дузпата, а там Меси посрещна топката от въздуха, нанасяйки безмилостен и зрелищен удар - 1:1.

В 42-ата минута Пабло Сарабия комбинира с включващия се в атаката Габриел Меркадо, който отново изведе своя тим напред в резултата, стреляйки към долния ляв ъгъл, като не остави никакви шансове на Стеген - 2:1. В 67-ата минута Ракитич подаде надясно за Дембеле, който извади за включващия се Лео Меси. Аржентинецът реализира ново бижу, след като завъртя топката с вътрешен, пращайки я под напречната греда за 2:2.

В 85-ата минута звездата на каталунците приближи отбора си до победата. Меси успя да овладее отбита топка и отблизо се разписа в опразнената мрежа за 3:2. Дълбоко в добавеното време Луис Суарес оформи крайния резултат, след като бе изведен на стрелкова позиция от Меси и не сгреши с прехвърлящия си удар.

  Сподели
662