Неймар може да попречи на Азар за Реал Мадрид


Н. Гавазов

Неймар може да попречи на Азар за Реал Мадрид

Шансовете на Челси да запази най-добрия си играч Еден Азар могат да зависят от това дали Реал Мадрид ще успее да получи Неймар от ПСЖ.

През последните 12 месеца  Азар направи огромен брой намеци за напускане на Челси, но в същото време Еден даде да се разбере, че Реал е единственият клуб, заради който е готов да напусне "Стамфорд Бридж".

По такъв начин, ако Азар не успее да се присъедини към клуба на мечтите си, "сините"  ще имат всички шансове да сключат нов договор с 28-годишния белгиец, който вкара 12 гола през този сезон във  Висшата лига и даде 10 асистенции.

Преходът на Азар към Реал Мадрид от своя страна зависи от това дали Кралския клуб може да върне Неймар в Ла Лига. Бившият играч на Барселона изглежда за "бланкосите" по-апетитен и звезден за Еден.

Според The Times, Неймар, чрез своите представители, вече е дал да се разбере, че за него е интересно  да се присъедини към Реал. Нежеланието на бразилеца  да остане в сянката на Килиан Мбапе и вероятните проблеми на ПСЖ с финансовия феърплей могат само да допринесат за сделката.

В публикацията се добавя, че покупката на Неймар  може да струва на Реал Мадрид близо 200 милиона паунда. Подобна сума категорично изключва покупка на Азар - испанският гранд просто не е в състояние да оформи два такива трансфера в рамките на един трансферен прозорец.

  Сподели
424