Жирона изхвърли Атлетико от турнира за Купата. Севиля продължава напред след загуба (видео)


FUTBOL-TV

Жирона изхвърли Атлетико от турнира за Купата. Севиля продължава напред след загуба (видео)

Атлетико Мадрид отпадна от турнира за Купата на Краля. Това се случи след равенство 3:3 у дома срещу Жирона в мач реванш от 1/8-финалите на надпреварата. Първата среща на “Монтиливи" беше завършила 1:1 и така столичани ще съсредоточат силите си в Ла Лига.

Тази вечер Никола Калинич (12), Анхел Корея (66) и Антоан Гризман (84) се разписаха за Атлетико. За гостите точни бяха Валери Фернандес (37), Кристиан Стуани (58) и Сейду Думбия (87). Иначе мачът бе белязан от две спорни положения. При едното съдията Матеу Лаос прецени, че няма дузпа в наказателното поле на гостите, а при другата спорно не зачете гол на мадридчани.

В друг мач от турнира за Купата -  Севиля допусна изненадваща загуба на собствен терен. След успех с 3:1 в първата битка, днес тимът от Андалусия отстъпи пред госта си Атлетик Билбао с 0:1. Автор на единствения гол в срещата стана Горка Гурусета. Той се разписа за тима си 13 минути преди последния сигнал, след пас на Сусаета. Въпреки загубата тази вечер, Севиля продължава напред.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
445