Валверде: Меси е играч от друга планета


Н. Гавазов

Валверде: Меси е играч от друга планета

Старши-треньорът на Барселона Ернесто Валверде направи коментар на мача с Ейбар, който каталунците спечелиха с 3:0, а също така определи нападателя на отбора Лионел Меси като "извънземен".

“Ейбар успя да окаже натиск върху нас, те здраво ни пресираха. Но ключът ни към победата бе доставянето на топката към нападателите и ние се справихме с него. Коутиньо, Дембеле, Суарес, Меси - всички те са страхотни играчи.

Не е време да говорим за удължаването на договора ми, защото нашият отбор спечели - трябва да обръщате внимание на това. Имам добри отношения с ръководството на клуба, те вярват в мен и аз им вярвам. Това е всичко за сега.

Първото полувреме, както обикновено, бе трудно, но във второто ние доминирахме над противника и създадохме моментите, от които се нуждаехме.

Не знам как ще играем в други турнири, ако излезем от Купата, не искам да мисля за това. Нашата цел е да спечелим всички състезания.

Коутиньо е важен за нас, той ни дава много, затова трябва да направим същото за него. Той е страхотен футболист.

Представянето на Меси е впечатляващо. Ние се възхищаваме не само от неговите голое, но и от моментите, които той създава. Лео е футболист от друга планета

Умтити скоро ще се върне в строя, но не мога да кажа точна дата", заяви Валверде.

  Сподели
406