Атлетик Билбао нанесе два удара по амбициите на Севиля (видео)


FUTBOL-TV

Атлетик Билбао нанесе два удара по амбициите на Севиля (видео)

Амбициите на Севиля да преследва лидерите в Примера дивисион и да мечтае за шампионската титла претърпяха провал в Билбао. Местният Атлетик нанесе четвърта загуба на андалусийците от началото на сезона и им попречи да се доближат до Атлетико Мадрид и Барселона. Тази вечер "лъвовете" напомниха за своята класа и удариха третия във временното класиране Севиля с 2:0.

Дебют за севилци направи вече бившият играч на Барселона Мунир Ел Хадади, който записа игрови минути без още да има тренировка с андалуския тим. 

Супер мач направи Иняки Уилямс. В 23-та минута той получи страхотен пас от Иниго Уилямс, нахлу в половината на съперника и след финт срещу защитник отправи мощен шут под гредата от границата на наказателното поле, за да открие резултата. В 84-ата минута Иняки Уилямс вкара зрелищно второ попадение и успокои феновете на стадиона. Нападателят пое от своята половина и се възползва огромното празно пространство в половината на адалуския тим. Той пое триково и показа страховита скорост, надбягвайки двама преди да насочи в мрежата за крайното 2:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
449